Selecteer een pagina

Zoek je iets moois voor aan de muur? Posters.nl heeft een grote keuze aan posters, fotobehang, canvas, muurstickers, vlaggen en wandplaten met afbeeldingen in verschillende categorieën zoals natuur, hobby, steden en allerlei soorten kunst.
Ik mocht hier iets bestellen. Dit is mijn beoordeling van de website, de aangeboden artikelen en de kwaliteit van de artikelen.

Soorten artikelen
Zoals gezegd is er op posters.nl een ruime keus aan artikelen. In het hoofdmenu kun je kiezen uit de categorieën posters, fotobehang, canvas, muurstickers, vlaggen en wandplaten. Ook kun je eigen foto’s laten afdrukken op canvas, aluminium, hout, plexiglas, forex en poster. Dit gaat via de website van webprint.nl, waar posters.nl onderdeel van is.
Met posters kun je makkelijk iets moois in huis halen, maar met fotobehang pas je het uiterlijk en de sfeer van een kamer helemaal aan.

Soorten foto’s
De keuze is erg groot. Alleen al in de categorie posters staan 8016 verschillende artikelen en in de categorie kunst staan 4532 kunstwerken. Van abstracte kunst en impressionisme tot de mooie en intrigerende tekeningen van Escher of schilderijen van Dalí. Voor iedereen zit er wel iets bij.

Posters categorie natuur

Posters categorie natuur

 

Posters categorie kunst (Escher)

Posters categorie kunst (Escher)

Bestellen en levering
Handig bij deze enorme keuze aan artikelen is dat je dingen die je leuk vind op je Verlanglijst kunt zetten. Hierdoor hoef je niet alles opnieuw te doorzoeken als je iets terug wilt vinden.

Er is zelfs ruimte om notities te schrijven bij de artikelen die je op je verlanglijst hebt gezet.
Op maandag t/m vrijdag voor 17.00 besteld, betekent dat je het artikel de volgende werkdag in huis hebt.
Je kunt verschillende soorten wissellijsten, posterstrips of Sticky power tabs bestellen om je poster mee aan de muur te bevestigen.

Minpunten aan de website
Toch heeft de website wel een paar punten die verbeterd zouden kunnen worden.
De previews (de afbeelding die je te zien krijgt wanneer je op de foto klikt) zijn net zo klein als thumbnails. Previews die een groter deel van het scherm beslaan geven een beter beeld van wat je gaat bestellen. Dat zou een stuk behulpzamer zijn bij het maken van je keuze.

Sorteren op prijs werkt alleen op de eerste pagina. Klik je naar de tweede pagina, dan staan de prijzen weer door elkaar en is er gesorteerd op de categorie Meest verkocht. Dit lijkt me een bugje in de website.

De kleuren van sommige kunstwerken lijken anders dan de originelen?
Zie het verschil tussen The Persistance of Memory van Salvador Dali op wikipedia.nl en op posters.nl.

Persistance of memory

Persistance of memory

Kwaliteit
Ik heb onderstaande poster van een houten aanlegsteiger besteld.
Het pakketje is keurig op tijd en netjes ingepakt.
De afdrukkwaliteit en kleuren van de poster zijn prima.
Wil je ook een poster, fotobehang, canvas, muursticker, vlag of wandplaten bestellen met een mooie foto of ? Kijk op posters.nl en kies uit duizenden.

Houten aanlegsteiger

Poster van houten aanlegsteiger