Kleibosch, Roderwolde, Onlanden, Sandebuur

Vandaag onze eigen wandeling gelopen, of eigenlijk twee aan elkaar geknoopt. Foxwolde/ Roderwolde en Rust en ruimte in de Onlanden. Het was genieten met mooi voorjaarsweer en goed gezelschap.De bosanemoontjes bloeien, narcissen ook. Ree├źn grazen, zwanen vliegen, zilverreigers en gewone reigers, ooievaars, allerlei andere vogels, blaarkop-koeien, schapen… wat hebben we eigenlijk niet gezien vandaag. En mooi landschap natuurlijk. De knusse natuur van de Kleibosch (Aardkundig momument – inderdaad DE Kleibosch) bij Foxwolde en de weidsheid van de Onlanden. Zonnetje op de bol en voorjaar in de bol. Voor mij het mooiste seizoen. En dit zijn de foto’s…

Misschien ga ik het ooit nog eens claimen trouwens.. Foxwolde, het is wel mijn wold… (Wikipedia: De oorsprong van de naam zou “het woud van Fokke (of Fokko)” kunnen zijn). Dat zou heel goed kunnen en ik weet wel hoe je daar kunt genieten, dus geef maar op ­čśë

Over Fokko van der Leest

Hobbyfotograaf uit Roden, in de kop van Drenthe. Ik doe graag landschapsfotografie, straatfotografie en fotografeer allerlei moois in de natuur en in stad en dorp. Soms experimenteer ik met fotobewerking.
Ook maak ik graag websites.

Reageren is niet mogelijk