Selecteer een pagina

Maak een fotoboek van jouw mooiste foto’s!

Heb je de afgelopen tijd veel gefotografeerd, maar staan je foto’s nog steeds op de computer? Zonde! Verzamel je mooiste foto’s en maak een prachtig fotoboek dat je vol trots aan vrienden en familie kunt presenteren. Zo kun je eindelijk laten zien wat je de afgelopen tijd allemaal hebt gefotografeerd. De mooiste fotoboeken maak je snel en eenvoudig bij CEWE FOTOBOEK.

Mooi naslagwerk
Maak een fantastisch naslagwerk van je eigen werk. De hoge kwaliteit van het CEWE FOTOBOEK laat jouw foto’s optimaal tot hun recht komen. Vooral wanneer je kiest voor een groot formaat, zoals het L, XL of zelfs XXL fotoboek. De liggende fotoboeken zijn bovendien uitermate geschikt voor prachtige landschapsfoto’s. Jouw foto’s zijn zo nóg indrukwekkender.

CEWE FOTOBOEK als uitgever van jouw eigen, unieke fotoboek
Download de software eenvoudig via de website van CEWE FOTOBOEK. Met behulp van de handige fotoboek-assistent kun je ervoor kiezen om het fotoboek binnen enkele minuten te vullen met de door jou geselecteerde foto’s. Vervolgens kun je elke pagina apart bewerken. Natuurlijk is het ook mogelijk de foto’s gelijk zelf in je fotoboek te positioneren. Net wat voor jou het prettigst werkt.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Je hebt helemaal zelf in de hand hoe jouw fotoboek er uiteindelijk uit komt te zien. Daarbij geeft niet alleen het eindresultaat veel voldoening, ook het maken zelf is heel leuk om te doen. Dankzij de gebruiksvriendelijke software met zijn vele mogelijkheden kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Maak bijvoorbeeld gebruik van de veelzijdige passe-partouts of voeg eigen teksten toe.

Meer inspiratie voor het maken van je fotoboek vind je op de website van CEWE FOTOBOEK en op het fotografie blog.

Jouw foto’s zijn in goede handen
CEWE FOTOBOEK is onderdeel van het in 1961 opgerichte Cewe Color, een organisatie die wereldwijd actief is op het gebied van fotofinishing en daarmee Europees marktleider. Per jaar ontwikkelt Cewe Color meer dan 3 miljard foto’s! Het afdrukken van jouw fotoboek kun je dus prima overlaten aan CEWE FOTOBOEK.