Nieuw-Roden sneeuw en rijp

Wat weer een mooie morgen! Ging ik gisteren de ene kant op en was ik zo in het Mensingebos. Vandaag nam ik een andere afslag en kwam ik bij Nieuw-Roden uit. Een geluk om zoveel moois naast de deur te hebben. De omstandigheden waren ook geweldig. Sneeuw, rijp en soms wat blauwe lucht erbij. Ik heb er weer van genoten. Dit zijn de mooiste foto’s van vandaag.

Over Fokko van der Leest

Hobbyfotograaf uit Roden, in de kop van Drenthe. Ik doe graag landschapsfotografie, straatfotografie en fotografeer allerlei moois in de natuur en in stad en dorp. Soms experimenteer ik met fotobewerking.
Ook maak ik graag websites.

5 reacties

 1. Geweldige mooie foto s weer!!;

 2. Mooie foto van ons met de paarden! Groetjes

 3. Prachtige foto’s Fokko. Kun je nog iemand bijscholen?

  • Fokko van der Leest

   Bedankt Jan.
   Dat kan ik proberen. Dan gaan we daar eens een afspraak voor maken.

Reageren is niet mogelijk