Over & Contact

Dit is de portfolio-website en blog van Fokko van der Leest uit het Drentse dorp Roden. In mei 2010 ben ik begonnen met een fotoblog omdat ik iets wilde doen met de foto’s die ik maak.

Met het maken van het fotoblog leerde ik te werken met WordPress. Later heb ik nog meer websites gemaakt, voor mezelf en anderen.

In 2014 heb ik mijn portfoliowebsite en fotoblog samengevoegd tot de site waarop u nu bent.

Mijn hobby’s zijn wandelen, fotografie en websites maken (met WordPress en Joomla!).
In mijn vrije tijd trek ik er graag te voet op uit om de dingen vast te leggen die mij raken.

Landschapsfotografie, natuurfotografie, reisfotografie, straatfotografie en fotobewerking zoals HDR (High Dynamic Range) boeien me allemaal.

Op het fotoblog ben ik in 2011 begonnen met het plaatsen van een aantal mooie wandelroutes in de regio Drenthe en Groningen. Het leek me leuk om de mooiste plekken en de leukste wandelpaden in deze omgeving te delen met anderen. Deze wandelroutes zijn sinds april 2013 verhuisd naar een nieuwe website die ik speciaal voor de wandelroutes gemaakt heb, Wandelen Rond Roden.

Deze website, Wandelen Rond Roden, is een samenwerking geworden van mijn vrouw Karin en mij. Karin verzorgt de teksten en achtergrondinformatie. Ik hou de website bij. De wandelroutes maken we samen.

Wilt u contact met mij opnemen doe dat dan via het contactformulier hieronder.

Alle foto’s op deze site zijn eigendom van Fokko van der Leest, tenzij anders aangegeven (bijvoorbeeld bij gastblogs of rechtenvrije foto’s).
Voor alle foto’s geldt dus: © Fokko van der Leest (of © gastblogger)
Gebruik of overname niet zonder schriftelijke toestemming.

Contact

Vul het formulier hieronder in om contact op te nemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Reageren is niet mogelijk