Selecteer een pagina

De foto vergelijkingssite Vergelijk Canvas lanceert vandaag haar nieuwe website. De nieuwe website sluit nog beter aan bij de wensen van bezoekers om eenvoudig en overzichtelijk prijzen van wanddecoratie te vergelijken.

Vergelijken op prijs en kwaliteit

Vijf jaar geleden is de vergelijkingssite begonnen met het vergelijken van foto op canvas aanbieders. De afgelopen jaren zijn hier foto’s op hout, glas en aluminium (dibond) bij gekomen. Het verschil met andere vergelijkingssites is dat de vergelijking niet alleen op prijs wordt gedaan, maar ook op kwaliteit.

albelli_foto_op_glas_review_4 Foto op canvas details FotoOpHoutTest_005_s

Vergelijk Canvas nieuwe website

Video reviews

Vergelijk Canvas kan op kwaliteit vergelijken doordat ze de producten bestellen en hier een video review van maken. Door eigen video reviews (zie hieronder) wordt de kwaliteit getest zodat het beste advies gegeven kan worden voor elke soort wanddecoratie.

Nieuwe producten

Op printgebied gaan de ontwikkelingen erg snel. Op elke ondergrond kan tegenwoordig worden geprint. Dat blijkt ook wel uit de nieuwe producten die op de markt komen. Zoals de foto op alu canvas, een foto op aluminium met een canvas uitstraling. Zeker voor fotografen is dit erg interessant, omdat je foto’s een eigen uitstraling kan geven door een specifieke ondergrond te kiezen.

Kortingsacties en Winactie

Vanwege de nieuwe website geeft Vergelijk Canvas een maand lang fotoproducten weg (van o.a. Webprint, CanvasCompany en Photogifts).
Zo geven ze deze week een foto op canvas en forex (t.w.v. € 50,-) weg.
Wil je hier meer over weten? Ga dan naar www.vergelijkcanvas.nl/actie/. Daar vind je de laatste win acties en unieke kortingsacties.